SCIENCE AND TECHNOLOGY FACILITIES COUNCIL CALICE OVERSIGHT COMMITTEE

Agenda for the meeting to be held on Tuesday 3rd July 2007 at STFC, Polaris House, North Star Avenue, Swindon. The meeting will commence at 11.00 am in Meeting Room SFW1 (formerly PPARC Meeting Room 4). The Collaboration will join for coffee at 12.00 pm.

Professor Phil Allport will be attending the meeting by telephone. Dr Katharine Schofield will be attending the meeting. She has recently joined STFC as the Nuclear Physics Programme Manager.

11.00		Closed Session	60 mins	
	1.	Minutes of the last Meeting, 28 th November 2006		CALICE OsC Mins 2(06)
	2.	Actions and Matters Arising from the Minutes		CALICE OsC Act 2(06)
	3.	Preliminary discussion of questions for the Collaboration		Oral
12.00		Open Session CALICE Collaboration join the meeting Coffee	15 mins	
12.15	4.	Report from the Collaboration	45 mins	CALICE OsC 1(07)
13.00		Lunch	45 mins	
13.45	5.	Discussion/Question & Answer Session	45 mins	
		Closed Session		
14.30	6.	Closed Session of the Committee	45 mins	Oral
15.15		Open Session	30 mins	
	7.	Feedback to the Collaboration		Oral
	8.	Date of the next meeting (please bring your diaries)		Oral
	9.	Any Other Business		Oral
15.45		Finish		

For Information

Questions arising from the Collaboration's report.